galerie-grecia_95889.jpg

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, astfel încât vă propunem câteva destinații în sistem all inclusive.

1 Bulgaria – 530 euro/persoană

Bulgaria oferă cele mai ieftine vacanţe all inclusive din întreaga Europă. Dacă alegi vacanţa din timp şi mai prinzi şi un discount de early booking, poţi plăti şi 230 de euro/persoană pentru o săptămână la unul dintre resorturile de aici. Este aceeaşi Mare Neagră ca şi la noi, însă peisajele sunt mai sălbatice în unele locuri. Diferenţa o fac totuşi investitorii străini care pare că au învăţat alte reguli ale turismului.

 

2 Turcia – 536 euro/persoană

A doua cea mai ieftină ţară pentru vacanţele de vară all inclusive, Turcia se mândreşte cu o serie de resorturi de înaltă clasă.

Alanya şi Antalya sunt recunoscute ca fiind probabil cele mai bune destinaţii, cu cele mai bune preţuri, la fel ca şi Bodrum, Marmaris sau Oludeniz.

 

S-ar putea să-ți placă și:


3 Maroc – 544 euro/persoană

Cele mai bune preţuri pentru o vacanţă all inclusive în Maroc pot fi găsite în Agadir, un oraş aflat pe coasta de sud a Oceanului Atlantic, faimos pentru plajele şi golfurile sale. Aici preţurile au scăzut în medie cu 13% faţă de vara anului trecut. O variantă de resort aici ar fi Les Almohades Beach Resort Agadir.

Citește continuarea pe life.ro

 

 

S-ar putea să-ți placă și: